DENİZLİ / ACIPAYAM - Eskiköy İlkokulu

Eskiköy İlkokulu

Eskiköy Mah.Acıpayam/Denizli
Vizyon
"ESKİKÖY İLKOKULU OLMA" gurur ve kültürünü; köklü ve deneyimli kurumsal yapısıyla bir nesilden ötekine taşıyan, bilgi çağında ve geleceğin Türkiye´sinde etkin rol alan, sürekli gelişen, yenilikçi, öncü ve örnek bir kurum olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan, gelişime açık, öğrenmeyi öğrenmiş, iletişim becerileri gelişmiş, sorun çözme becerisine sahip, üretken, yaratıcı, özgüvenli, girişimci, etik değerleri özümsemiş, ulusal ve küresel değerlere sahip, sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektir.
YÜZDE YÜZ BAŞARI SAĞLANMIŞTIR.
BAŞLAMA SAATİ:09:00 BİTİŞ SAATİ: 14:20
KALORİFER
il ve ilçe merkezine günde iki defa araç seferi vardır.
Yerleşim Yeri
ilçe merkezine 30 km uzaklıkta 40 dakika süren Eskiköy Acıpayam ilçesinin mahallesi durumundadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZ İL MERKEZİNE 89 KM UZAKLIKTA İLÇE MERKEZİNE 30 KM UZAKLIKTA BULUNMAKTADIR.